dimecres, 22 d’abril del 2020



BON SANT JORDI !                                                 23 d'abril de 2010
Bon dia nins i nines de 2n . Avui és Sant Jordi, ja el coneixeu o no ? Idò vos proposam la lectura de la Lllegenda de Sant Jordi per capítols. Aquesta lectura té 8 capítols. Cada dia en penjarem 1 ó 2 al blog.
La vostra tasca serà:
1.- Llegir atentament el capítol (1,2 vegades)
2.- Posar-li un títol
3.- Copiar una frase o dues al vostre quadern de feina
4.- Fer un dibuix per decorar aquest capítol
5.- Heu de pensar aposar la data !

Avui toca llegir el capitols 1 i 2 
Esperam que vos agradi 

LLEGENDA DE SANT JORDI, UN POC ESPECIAL !
CAPÍTOL 1
A Ciutat hi havia un drac. Un drac ferotge que treia foc pels queixals quan tenia gana (com tothom quan té gana, però és clar, no és en sentit figurat, el Drac treia realment bafarades de foc potents). Es passejava pels voltants, pel cel, per la terra, per l'aigua. Tothom estava aterrat per la bèstia, era la primera vegada que veien un animal tan gran i tan fort, i li tenien un pànic que congelava a totes aquelles persones que la miraven. L’evitaven, perquè els era desconegut.El Drac, mort de gana, quan trobava teca, se la menjava. Vaques, ovelles, gallines, cabres.Un bon dia, els animals es van esgotar. El Drac ja no trobava menjar. Estava desesperat, cada cop més desnodrit i més dèbil.
CAPÍTOL 2
En aquesta Ciutat (Palma), hi havia un Rei. Un Rei trist, separat de la Reina. Aquesta feia uns anys havia decidit marxar a recórrer el món, per conèixer altres indrets i viure la seva vida com ella la volia viure. Així que un bon dia després de berenar, va parlar amb el Rei i li va dir:
"Amor, no som feliç del tot. M'agradaria marxar a recórrer món i cercar què és allò que vull fer. Només tenim una vida, i la vull aprofitar. Ho podries arribar a entendre?"
    "Oh Reina meva, no et negaré que em posa trist, que no ho vull i que et trobaré a faltar cada dia. Però si això és el que necessites, endavant. Et recolzo"
El Rei, des d’aleshores, estava trist. La llum de la seva vida era la seva filla, la Princesa. Una nina jove i decidida. El Rei, evitant pensar en com refer la seva vida, es limitava a viure per la seva filla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...