dimarts, 28 d’abril del 2020

HORARI TASQUES CONFINAMENT

Hola famílies!

Com segurament heu vist, hem penjat un enllaç amb l'horari de les tasques que s'han de fer durant el confinament. Aquest horari l'hem creat per ajudar a planificar millor les tasques. D'aquesta manera podeu saber quines assignatures treballarem cada dia i quines tasques seran obligatòries i quines no. De totes maneres cada dia quan penjam l'activitat indicam si és obligatòria.



D'aquesta manera mirant l'horari podeu saber que dilluns han de treballar Comprensió lectora i expressió escrita en català i que tendran una tasca obligatòria de matemàtiques.
Si no s'indica el contrari les tasques obligatòries ens les heu d'enviar el divendres o dissabte per correu electrònic. Basta que ens envieu una foto de la feineta que han fet.
Les activitats de català, castellà, matemàtiques i ciències les heu d'enviar a les tutores i la resta d'assignatures als seus mestres.
Si teniu qualsevol dubte ens ho podeu demanar a les tutores.

Joana Mora: jmora@ceipescolanova.com
Joana Ma Fernández: jmfernandez@ceipescolanova.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...