diumenge, 26 d’abril del 2020

Lectura llegenda : 3 i 4




                                                                       Dilluns, 27 d'abril de 2020
Bon dia !    
Seguim amb la llegenda de Sant Jordi , un poc especial!. Aquí teniu dos capítols nous. 
CAPÍTOL 3
La gent de Ciutat veia el Drac menjar, però ja no en trobava. Els semblava que estava cada dia més nerviós (el que no sabien era que el Drac no es menjava a la gent, o almenys, mai havia tastat a ningú). I un bon dia, sense preguntar res, el Rei va decidir fer un sorteig de persones del poble per donar-les al Drac. Per deixar-les, a qui li toqués, fermades davant de la cova on dormia i així (suposava) la bèstia no destruiria la ciutat amb el mal humor que els semblava que tenia perquè no menjava. La mala sort va saludar al Rei, que en el primer sorteig va sortir com a candidata per ser l’àpat del Drac. La Princesa. Ella, valenta, va acceptar. Va acomiadar-se de tothom, i va anar cap a la cova del Drac. Un cop allà, va cridar: Drac ferotge! Sóc el teu dinar! Vine’m a menjar!
CAPÍTOL 4
El Drac estava cansat, adormit, sense energia. Va olorar de lluny la fantàstica olor que feia el seu futur menjar... i va començar a salivar. Va sortir a fora, i la va veure allà paralitzada. Es van mirar als ulls. I va sentir com si li faltés la respiració. No podien apartar la mirada l’un de l’altre. El cor es va disparar. Taquicàrdia. La Princesa es va quedar sense paraules mirant aquells ulls infinits, grossos i de profunditat eterna, i només va poder emetre un sospir. Se li va escapar un somriure. El Drac va recuperar tota l'energia, com si la mirada de la princesa li portés vaques, ovelles, gallines i cabres. Van sentir com si només estiguessin ells dos en el món. Tot va desaparèixer. I sols en el silenci, sols ells sols, van descobrir la bellesa més gran del món en el que vivien.
ENS POSAM EN MARXA !

Què, vos ha semblat? 

Ara podeu fer les activitats: 

1.- Cercau un títol per a cada capítol, pensau que no  podeu repetir els que ja posàreu la setmana passada.

2.-  Cercau una frase o un tros del capítol que vos hagi agredat més i el copia al quadern de feines o al mateix diari.

3.- Podeu fer un dibuix relacionat amb el tros que heu copiat. 

Endavant cavalleres i cavallers !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...