dimecres, 29 d’abril del 2020

NOMBRES AMUNT NOMBRES AVALL

BON DIA!!
Avui vos proposam una activitat de matemàtiques on haureu de pensar un poquet, es diu Nombres amunt nombres avall.
L'objectiu d'aquesta activitat és fomentar el desenvolupament de les competències matemàtiques en els infants. Estan formades per tres fases: “Plantegem i comencem a pensar!”, “Comprovem i seguim pensant!” i “Reflexionem i anem més enllà!”. Cada fase consta d’un vídeo molt breu que presenta situacions, planteja preguntes i convida a pensar-hi, o que resol preguntes anteriors i n’explora de noves. La gestió d'aquesta activitat fomenta que els infants desenvolupin la resolució de problemes, el raonament i prova, les connexions i la comunicació i representació.
Per realitzar aquesta activitat primer heu d'escriure els nombres de l'1 al 10 en un paper i després els heu de retallar. Quan els tengueu retallats els separau en dues columnes, a la primera els posau de major a menor  i a la segona de menor a major. Quan els tengueu tots col.locats podeu començar el repte, aquí el vos expliquen :

Apuntau tot el que hageu descobert al vostre diari de confinamet i així la setmana que ve podreu saber si heu trobat la solució d'aquest repte.

Animau-vos a descobrir-ho!

Joana Mora i Joana Ma Fdez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...