dilluns, 4 de maig del 2020


                                                                                                                     Dia 4 de Maig de 2020

Bon dia nines i nins de 2n !

Avui vos propòs llegir els capitols 5 i 6 de la Llegenda de Sant Jordi . Encara ens queden dos més !
Sé que avui és un dia de "pont" però he pensat que si esperava més temps ja no recordarieu com comença la Llegenda,  per tant aquí teniu els capítols 5 i 6 . 


La vostra tasca serà:
1.- Llegir atentament els capítols ( 2-3  vegades)
2.- Posar-lis un títol
3.- Copiar una frase o dues al vostre quadern de feina
4.- Fer un dibuix per decorar aquests capítols
5.- Heu de pensar a posar la data !


CAPÍTOL 5
Mentrestant el Rei havia fet cridar a un valent cavaller que, amb sort, estava pels voltants. Aquell cavaller es deia Sant Jordi. Feia temps que a Ciutat es parlava d’ell, ja que es dedicava a passejar pels pobles i salvar a la gent que ho necessitava. Anava amb un cavall blanc, i amb una llança ben gran. Cap bèstia se li resistia, cap persona. Si algú estava en perill, Sant Jordi lluitava contra el que fes falta. Així que, mentre la Princesa i el Drac s’enamoraven i s’apropaven a poc a poc va aparèixer el cavaller. El Rei li havia explicat que la seva filla estava en perill i que, per favor, l’havia de salvar.
CAPÍTOL 6
Quan va arribar, va anar directe al Drac, pensant que li estava a punt de fer mal a la Princesa. Va començar a accelerar amb el seu cavall, cada cop més ràpid, llança preparada, apuntava directe al cor del Drac. S’apropava, s’apropava, s’apropava i quan va estar a uns metres... la princesa va córrer per interposar-se entre Sant Jordi i el seu enamorat. Sant Jordi en veure que a qui punxaria seria a la Princesa i no al Drac, va frenar tant com va poder, però no va arribar a temps del tot...
  • Soooo, soooo – li deia al cavall-
Va frenar, però la llança va travessar dos mil·límetres el pit de la Princesa. Només dos mil·límetres. Suficient perquè en caigués unes gotes de sang. Sant Jordi es va apartar. I la Princesa es va fondre en una abraçada amb el Drac.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...