divendres, 12 de juny del 2020

SOCIALS I ARTÍSTICA

Divendres, 12 de juny de 2020

Bon dia nines i nines de segon!

Ja som... divendres!! i tenim tot un cap de setmana per poder gaudir del bon temps!


Avui vos proposam dues coses:


1. Els qui no heu tengut temps o vos heu despistat amb fer la darrera tasca dels mitjans de transport, podeu aprofitar avui dematí per fer-la!





2. I què vos pareix si acabam la setmana de forma creativa?



LAND ART


Aquests dies que ja podem sortir de casa, podem aprofitar per crear obres de Land Art a la natura .
Sabeu què és el Land Art? És un moviment d’art contemporani que promou la reflexió sobre la importància de cuidar el medi ambient mitjançant intervencions que transformen paisatges en obres d’art. El nom de Land art vol dir art terrestre.
El moviment intenta treure l’art dels museus per dur les obres a l’exterior. La majoria d’obres de Land Art són efímeres. Els elements de la natura com la pluja, l’erosió, el vent … afecten l’obra.
Per fer les obres de Land Art s’utilitzen elements de la natura que estan en el lloc on es construeix l’obra. S’utilitzen materials com poden ser: fusta, terra, pedres, arena, herba, roques, aigua, gel, neu, etc…
En aquest vídeo descobrireu un recull de fotografies d’obres fetes amb Land Art.Veureu obres magnífiques que segur que vos agradaran tant com a nosaltres dues! 


Vos animam a crear la vostra obra de Land Art, deixeu anar la creativitat i inspireu-vos en la natura juntament amb la vostra família i amics.
És molt important que en fer l’obra, la natura no en quedi afectada, cal que siguem molt respectuosos i cuidem molt el nostre entorn.
Sabem que arribam al final de curs, que som divendres i que teniu ganes de tenir molt de temps lliure. Recordau que aquesta proposta artística, és això, una proposta, que podeu fer si vos ve de gust, si als vostres fills els engresca i si, en definitiva, necessitam de l'art per gaudir d'un bon moment.
Famílies, una abraçada molt forta.

Joanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

HAPPY SUMMER - LITTLE jOHNNY

Hello everyone, This is the end..............                                           your teacher  wish you                        ...